Verhuur

 

Info

De Geus biedt verenigingen en clubs en bewonersinitiatieven de mogelijkheid om hun activiteiten in De Geus te organiseren.

U kunt, indien beschikbaar, diverse ruimtes huren voor bijv. kantoorwerkzaamheden, vergaderingen,cursussen, workshops, tentoonstelling etc.

Helaas wordt er geen ruimte verhuurd voor feesten en partijen.

Wij beschikken over diverse zalen ( 7×7) die u bij ons kan huren. Wij hebben o.a. een zaal, een ontmoetingsruimte met bar (7×7 m.) en een voormalige gymzaal * ( 7 x 14) die voor een vergadering, expositie, buurt activiteit of andere evenementen gebruikt kunnen worden . Ook beschikt De Geus over een keuken die gebruikt kan worden voor initiatieven zoals koken voor de buurt of een kookcursus.

De Geus ligt op een steenworp afstand van het openbaar vervoer dus makkelijk te bereiken.Het centraal station ligt op 200 meter afstand.

* Helaas niet voor balspellen.

Larenslokaal

Dit lokaal wordt overdag op maandag t/m vrijdag gebruikt door Calibris https://calibrisadvies.nl In de avonduren wordt dit lokaal gebruikt voor vergaderingen en diverse taalcursussen en overige activiteiten die mogelijk zijn. In dit lokaal kan een tv of whiteboard geplaatst worden waarop je presentaties kunt geven.

huygenslokaal

Leeghwaterlokaal

Dit lokaal wordt op maandag t/m vrijdag gebruikt door www.Matchez.nl We zijn een jong en creatief bedrijf en we bieden je een frisse en nieuwe start. Matchez is een jong en dynamisch bedrijf waar je hulp krijgt bij het vinden van een (nieuwe) baan. Bij Matchez kun je de beste begeleiding verwachten. Samen met onze ervaren consulenten en reïntegratiecoaches gaan we op zoek naar jouw ambities. We vergroten niet alleen je mogelijkheden op de arbeidsmarkt, maar scheppen ook nieuwe kansen.

huygenslokaal

Huygenslokaal

Dit lokaal is uitermate geschikt om les te geven. Diverse organisaties maken hier al gebruik van. Er zijn nog enkele dagdelen beschikbaar. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.

huygenslokaal

Simon Stevinlokaal

Dit lokaal wordt overdag gebruikt door ATC ( Arbeids Training Centrum) Als erkend re-integratie- en jobcoachorganisatie werken we daarbij nauw samen met het UWV of de gemeente. Met onze persoonlijke, praktische aanpak boeken we goede resultaten. In de loop van de tijd hebben we talloze deelnemers aan een mooie, passende baan geholpen. In de avonduren kan deze ruimte gebruikt worden voor vergaderingen, lessen en cursussen. In dit lokaal is een beamer en beamer scherm aanwezig.

huygenslokaal

Maria Beslokaal

Deze ruimte wordt overdag gebruikt door ATC ( Arbeids Training Centrum )

huygenslokaal

Jan v/d Heijdenlokaal

Dit lokaal is een voormalige gymzaal,deze kan gebruikt worden voor diverse sporten, helaas niet voor balspelen. Het lokaal wordt veel gebuikt voor grote bijeenkomsten en of vergaderingen en diverse soorten dans en bewegingslessen alsook theaterles. Er kunnen in overleg 70 stoelen geplaatst worden voor een presentatie,natuurlijk kan het ook op een andere manier neergezet worden. In dit lokaal kan een tv of whiteboard geplaatst worden waarop je presentaties kunt geven. Er is ook een groot beamerscherm aanwezig.

huygenslokaal

Noorderlokaal

Dit lokaal kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Er zijn fotocursussen,theaterlessen,taalcursussen,diverse vergaderingen en op de woensdagmiddag is het kinderwerk van Versa aanwezig. Ook zal dit lokaal gebruikt gaan worden voor een dartclub voor de kids. In dit lokaal kan een tv of whiteboard geplaatst worden waarop je presentaties kunt geven. Er kunnen naar eigen inzicht tafels en stoelen neergezet worden, deze staan langs de kant geplaatst.

huygenslokaal